Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Γεια σου γίγαντα Αβραμόπουλε!!!


Νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης.
Χθες τους τελείωσε το οξυγόνο με αποτέλεσμα να ματαιωθούν χειρουργεία και να κινδυνέψουν 5 ασθενείς της μονάδας εντατικής θεραπείας. Οι εταιρείες αρνήθηκαν να δώσουν οξυγόνο γιατί τα βερεσέδια του νοσοκομείου έχουν φτάσει τις 90.000 ευρώ. Έτσι διευθυντής και προσωπικό βγήκαν στη γύρα και πήραν από λίγο από το οξυγόνο άλλων νοσοκομείων.
Αβραμόπουλε
(όχι μόνο εσύ, όλοι σας) κανένα ίχνος ντροπής;


Ας κάνω ακόμα μια προσπάθεια.

Ο άνθρωπος ένοιωσε δυνατούς πόνους στο στήθος, το ΕΚΑΒ ήρθε σύντομα, αλλά στη διαδρομή ο φουκαράς έπαθε ανακοπή. Τα ασθενοφόρα έχουν απινιδωτές για τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν έχουν pads (αναλώσιμα που εφάπτονται στο σώμα για να περάσει το ηλ. ρεύμα) διότι τελείωσαν και δεν υπάρχουν χρήματα για προμήθεια, και ο άνθρωπος πέθανε.

Δεν βλέπω να κοκκινίζει κανείς. Τρίτη προσπάθεια

Πάω σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο επισκέπτης ξαδέλφου μου. Ότι είχε και δεν είχε τα ακούμπησε προκειμένου να έχει ανθρώπινη αντιμετώπιση και επαρκή νοσηλευτική φροντίδα. 400 ευρώ την ημέρα μόνο το δωμάτιο και τα αναλώσιμα. Και ξέρεις πόσους είδα εκεί που ήταν φανερό ότι δεν το φυσούσαν το χρήμα, ότι δανείστηκαν, ότι πούλησαν προκειμένου για την υγεία τους.

Και ξέρεις ποιος τους έστειλε όλους αυτούς εκεί;

Εσύ και οι προκάτοχοί σου με το Ε.Σ.Υ. που φτιάξατε.
Κι εγώ ο μαλάκας περιμένω να κοκκινίσεις έστω…

3 σχόλια:

palalos είπε...

Γιάννη Αγιάννη, για ρώτα τον Ιαβέρη μήπως θυμάται καλύτερα..πότε "κοκκίνισε" από ντροπή κάποιος βουλευτής ή υπουργός, για τα χάλια που βιώνουμε στην κωλοχώρα αυτή...ποιό σύστημα υγείας???ποιό κράτος πρόνοιας???τους φόρους ξέρουν καλά να τους εισπράτουν...όπως και τις εισφορές του λαού..οι παροχές τους είναι για γέλια και για κλάμματα...μία βόλτα στο ικα,η στο νοσοκομείο είναι η πιο ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....

Softart είπε...

Ο "ατσαλάκωτος" ηθικός αυτουργός για τον θάνατο του άτυχου 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη και άλλων πολλών συνανθρώπων μας έχει θράσος να χαρακτηρίσει το περιστατικό «απαράδεκτο».
Σημείωσε ότι τέτοια φαινόμενα δεν επιτρέπονται ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι θα αποδοθούν ευθύνες μόλις η έρευνα ολοκληρωθεί. Ακόμα και ποινικές.
Επιπλέον ο κ. Αβραμόπουλος διευκρίνισε ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί στο όνομα της διαφάνειας.


Ρε σικάτε ατσαλάκωτε καραγκιόζη
αφού δεν έχεις ευθιξία να παραιτηθείς έχεις το θράσος να ψεύδεσαι ότι κάποιος άλλος δεν έκανε καλά την δουλειά του, σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει ο οδηγός του Ε.Κ.Α.Β.(από τους τελευταίους αφανείς ήρωες μαζί με με τους συνοδευτές, νοσηλευτές, τους γιατρούς).

Για 400.000.000 € χρέος των τελευταίων τριών ετών προς τους προμηθευτές που σας κόβουν την πίστωση πλέον και τα νοσοκομεία δεν έχουν αυτά που χρειάζονται δεν ξέρεις τίποτα!

Έχεις το θράσος να μιλάς για διαφάνεια όταν οι κουμπάροι στα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τα λεφτά που δίνουμε εμείς για την υγεία μας, στα ομόλογα, άλλα όλοι τους σαν καλά Golden boyς, πήρανε bonnus.


Όσο για ποινικές τι μας λες? Αν δεν είχες την βουλευτική σου ασυλία να είσαι σίγουρος ότι εγώ προσωπικά και είμαι σίγουρος και για μερικά εκατομμύρια πολιτών ακόμα που θα ήθελε να δη πολλούς από εσάς τους 300 (βΟλευτάδες> πίσω από τα κάγκελα.


Τα κουστουμάκια σας και κανένας επικοινωνιολόγος δεν σας σώζει πλέον αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στους άλλους κάντε μας την χάρη να ΦΥΓΕΤΕ ταπεινά βαρέθηκα τόσα χρόνια να σας βλέπω με νέα σικάτα κουστούμια και να πληρώνω εγώ.

Unknown είπε...

Τωρα για βλάκα δεν με εχω!!!!μα το Θεό[που τον θυμήθηκα ]πίστευα πως θα ειχε παραιτηθεί!!!
Δεν ειναι τομάρια,Γαιδούρια ξεκαπίστρωτα ειναι!!
Πάντως οταν ο Πρύτανης του ΑΠΘ οταν χτυπήθηκε ο ανθρωπος ,ετυχε της συμπαράστασης του.Τ ον λυπηθηκα τον ανθρωπο τότε,να προσπαθει να πείσσει τον λεγαμενο πως δεν εφταιγαν οι φοιτητές!1