Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Δεν μπορώ τις (άδικες) γκρίνιες…


Γράφει στο πρωτοσέλιδό του ο “Center For”
«Μπαλάρα για σεντόνι».

Διαβάζει στις μέσα σελίδες και καταλαβαίνει και ο πιο αδαής ότι μαζεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κι είπαν να πάνε να παίξουν με τον Λεβαδειακό, έτσι χωρίς σύστημα, απροπόνητοι και φυσικά χωρίς προπονητή στον πάγκο αφού οτι κάνανε το έκαναν από μόνοι τους.
Λογικότατο συμπέρασμα αφού στις μέσα σελίδες γράφει «ο Σάντος δεν έκανε σωστά που δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε να χρησιμοποιήσει περισσότερο παίκτες όπως ο Χούτος και ο Βιερίνια», και παρακάτω «…καλό θα είναι να πάρει ευχαρίστως το μάθημα (ο Σάντος βέβαια)» και «η εμμονή του (Σάντος βέβαια) να αρχίζει την άμυνα από τον Μουσλίμοβιτς κουράζει» και «οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρόσθεσαν επιτέλους στο βαρετό ποδοσφαιρικό σχέδιο του Σάντος και λίγη φαντασία» και «όπως δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει καμιά ομάδα του Σάντος, πλούσιο θέαμα και ασταμάτητο κυνηγητό του γκολ».
Αυτά τα ολίγα γράφει η νέα εφημερίδα, ώστε και ο πιο άσχετος να καταλάβει ότι
αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ατυχία να έχει τον Σάντος για προπονητή, θα είχε εξασφαλίσει πρωτάθλημα και κύπελλο και θα πετούσε ακάθεκτος για τον τελικό του C.L.

7 σχόλια:

NOVITO είπε...

Το πάμε: για τα καλά παίρνουν τα εύσημα ΜΟΝΟ οι παίκτες και για τα άσχημα φταίει ο Σάντος... Δυστυχώς τα πρόβατα είναι ατελείωτα...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Θα με σκάσει η προβατίτιδα!!!

desa είπε...

παλικάρι άστους να λένε, εμείς ξέρουμε τι προπονητή έχουμε και τι μερίδιο έχει για ητν ομάδα που έφτιαξε. κάτι κωλοφυλλάδες δε μπορούν να μας αλλάξουν γνώμη.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@desa, κάποιους όμως τους επιρρεάζουν...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι ότι οι παικταράδες μας κέρδισαν μόνοι τους το παιχνίδι χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο, αφού άλλα τους είπε και άλλα κάνανε και δεν έβαλε από το 61΄ όλους τους επιθετικούς για να κάνουμε το 0-7.

Φυσικά και αστειεύομαι... αλλά σίγουρα όλοι οι εμπαθείς αυτά θα πούνε. Είμαι πολύ χαρούμενος και γι' αυτόν τον λόγο σήμερα, την προηγούμενη εβδομάδα μας τα κάνανε μπαλόνια και τώρα θα περάσουμε πιο ήσυχες μέρες.
Σχόλια γι' αυτό το ματς δεν χρειάζονται γιατί ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο.
Μπροστά μας τώρα οι super κομπλεξάρες....

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διδάσκαλος είπε...

το μόνο κακό που κάνουν κάτι τέτοιοι ανύπαρκτοι είναι να επηρεάζουν αρνητικά μερικά παιδάκια ή μερικούς περαστικούς από το γήπεδο!!Αφήστε τους να λένε με Ζαγοράκη πρόεδρο και τ' άλλα παιδιά δίπλα του σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουν πως να τα μαζέψουνε...τελειώσανε οι Γούμενοι και οι απατεώνες κύριοι του center for πέρασε ο καιρός που κάνατε κουμάντο στον Π.Α.Ο.Κ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Μπορεί η εφημερίδα να είναι καινούργια, οι συντελεστές της όμως είναι παλιοί...