Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ λειτούργησε χθες βράδυ...


Στην κολυμβήθρα αυτή της Καινής Διαθήκης (για όσους δεν γνωρίζουν) κατέβαινε από καιρού εις καιρόν Άγγελος Κυρίου και ανατάρασε τα νερά. Όσοι προλάβαιναν να βουτήξουν γιατρευόταν "από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν".

Στη σύγχρονη εκδοχή της, η κολυμβήθρα του κ. Χατζηνικολάου, αναβάπτισε χθες βράδυ, μετά από τόσους και τόσους, τον κ. Βουλγαράκη, και τον απέδωσε καθαρό και υγιή στην κοινωνία.

Ήταν ο μεταμεληθείς και σκληρά μετανοιωμένος (στα λόγια) κύριος αυτός, ανάμεσα σε άλλους που μίλησαν για την ΕΛ.ΑΣ. (το θέμα δεν έχει σημασία). Εκείνο που κατ' εμένα έχει σημασία είναι οτι βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα να καθήσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν με έναν φοροφυγά και διαπλεκόμενο. Εγώ δεν θα καταδεχόμουν. Ίσως γι αυτό δεν είμαι πολιτικός.

Αυτό λέω εγώ, κ.κ. Φλωρίδη και Χαλβατζή

6 σχόλια:

Μιχάλης Ρ. είπε...

Εδώ ο «λαός» ξέχασε και έκανε πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, θα κολλήσει στο Βουλγαράκη; Πιστεύω όμως ότι «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», για τους απατεώνες δεν ξέρω τι γίνεται…

Ζησης είπε...

Όλοι οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης έχουν
ενσωματωθεί τόσο πολύ στο σύστημα που ακόμα
και σοβαρά πολιτικά εγκλήματα να τα θρωρούν
απλά πταίσματα.
Και ο Χρυσοχοϊδης και ο Χαλβατζής αν είχαν γυναίκα συμβολαιογράφο ,και μπορούσαν , τα ίδια θα έκαναν.
Για να μήν πώ πως ,κατά βάθος,μπορεί να θεωρούν και"μαγκιά" ότι έκανε ο Βουλγαράκης.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@Μιχάλη έχεις δίκιο...

@Ζήση, δεν αμφιβάλω καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

στη περίπτωση Βουλγαράκη και σε κάθε παρόμοια περίπτωση πρέπει να δράσουμε ως πολίτες και να τους μαυρίσουμε στις εκλογές και όχι σαν οπαδοί παρατάξεων τυφλωμένοι από φανατισμό... δεν πρέπει να είμαστε άλλο τόσο πρόβατα...φτάνει πια αυτοί πλουτίζουν και η χώρα μας φτωχαίνει

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Να το δω και να μη το πιστέψω Διδάσκαλε...

ένας είπε...

Είναι απορίας άξιον πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν όλοι αυτοί οι ταγοί.
Επίσης πόσο κορόιδα μας θεωρούν.
Τέλος, πόσο γρήγορα ξεχνάμε κι εμείς.
Τα σέβη μου.