Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πως ένα σχόλιο σου χαλάει τη μέρα...


Προχθές με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 86 χρόνων από την ελληνοτουρκική συμφωνία ανταλλαγής πληθυσμών έκανα μια ανάρτηση με τίτλο "Πανιώνιος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ", βάζοντας μάλιστα την ομάδα μου τελευταία. http://yannisayannis.blogspot.com/2009/01/blog-post_3221.html

Το μήνυμα της ανάρτησης ήταν στην φράση "Είναι οι μόνες ομάδες που δικαιούνται να υπερηφανεύονται ότι εκπροσωπούν μια ιδέα που σκοπός της είναι να διατηρείται στο διηνεκές η ιερή μνήμη και των τόπων και των ανθρώπων."

Ε λοιπόν, βρέθηκε ένας "ανώνυμος" που το μόνο που βρήκε να πει ήταν "έχετε δικαίωμα να αυνανίζεστε". Το είδα κι αναρωτήθηκα, σε τι ανθρώπους απευθυνόμαστε όταν γράφουμε ένα κειμενάκι, που μάλιστα δεν προκαλεί. Τι κατάλαβε αυτός ο ανώνυμος από το κείμενο, και τι ήταν αυτό που τον σύγχισε τόσο ώστε να αφήσει ένα υβριστικό σχόλιο;

Θα μου πείτε οτι δεν είναι λόγος αυτός να χαλάσει η μέρα μου κι έχετε δίκιο, αλλά δεν χάλασε για το σχόλιο. Χάλασε γιατί μερικοί δεν καταλαβαίνουν τί τους λες και σε βρίζουν κι από πάνω. Άβυσσος...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

10 σχόλια:

Kirki είπε...

καλό μήνα))μη χαλιέσαι.
Δεν αξίζει να χαλιόμαστε με τέτοια...η ζωή είναι μικρή))
Την καλημέρα μου))

nelly είπε...

Καλα... εκει εξω υπαρχει απειρο υλικο για να χαλαστεις και να υπαρχει και λογος. Οχι ομως εδω μεσα.

Καλημερα.

Anti είπε...

Δεν χρειάζεται να χαλιομαστε για τοσο ανουσια πραγματα. Άλλωστε αυτός που άφησε αυτο το σχόλιο, είναι μικρος στο μυαλο. Πρεπει να τον λυπόμαστε.
Κι εμεις στο blog μας το ιδιο αντιμετωπιζουμε, αλλά γελάμε..

Καλημερα σε όλους!

Mikros Alitis είπε...

Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε ανώνυμο;;

palalos είπε...

...έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μία κοινωνία ηλιθίων...αυτό φαίνεται από το πόσο διεστραμένα και ανόητα είναι τα πράγματα τριγύρω...ο εν λόγω τύπος είναι προφανές ότι δεν του πέτυχε η μ@λ@κί@ και τσαντίστηκε...οπότε σου λέει πάω να εκτονωθώ αλλού...ανώνυμα και ωραία......

zoyzoy είπε...

Είναι ο χώρος σου και εκφράζεσαι όπως θέλεις και για ότι θέλεις.Δεν υποχρεώνεις κανένα να υιοθετήσει τις σκέψεις σου.Οι ανώνυμοι αυτό θέλουν να δημιουργούν θέμα.Και που ασχολήθηκες του έδωσες αξία.Καλό σου Μήνα και μη χαλιέσαι δεν αξίζουν.

Unknown είπε...

Kαλό μήνα φίλε Γιάννης Αγιάννης είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και του Άρη και γουστάρω τις ομαδες αλλά δεν είμαι κάφρος φίλε μου.
Σέβομαι την ιστορία του ΠΑΟΚ της Άεκ και του Πανιωνίου είναι και οι 3 ομάδες με λαό και ιστορία, όπως και ο Άρης που είναι και αυτή ομάδα μεταναστών απο τον πόντο όπως η Καλαμαριά.
Δεν ξέρω γιατί αυτός ο Καραγκιόζης(Ανώνυμος)μίλησε με αυτό το τρόπο.
Όπως γνωρίζω ο οπαδικός σεβασμός πρέπει να μετράει δεν είμαστε στο γήπεδο για να είμαστε σε άλλη ατμόσφαιρα.
Είμαστε σε ένα blog και πρέπει να σεβόμαστε τον οπαδικό μας αντίπαλο.

ΥΓ
Μην μασάς είσαι απο τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ που γουστάρω και καλά κάνεις.
Συνέχισε έτσι με το σωστό ύφος και ήθος μακριά απο καφριλίκια.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παιδί της πλατείας, μιας κι έκανες τον κόπο, ας σου πω δυο πράγματα, αλλά λύσε μου και μια απορία: πως γίνεται να υποστηρίζει κανείς δυο ομάδες της ίδιας κατηγορίας; Πάει αυτό. Είμαι μεγάλος σχετικά και είναι πολλά χρόνια που τις αθλητικές αναμετρήσεις δεν τις βλέπω σαν πόλεμο, όμως παρακολουθώ την ομάδα μου ανελλιπώς στην έδρα της, έχω φύγει μια δυό φορές λόγω της συμπεριφοράς της κερκίδας. Εγώ μίλησα μόνο για τις ομάδες που οι ρίζες τους είναι στις χαμένες πατρίδες. Όσο για τον Άρη θα σου πω κάτι που μου είπε κάποτε ένας ηλικιωμένος Ηρακλειδέας. "Εμείς είμαστε οι παλιοί Θεσσαλονικείς, οι μπαγιάτηδες, εσείς είστε οι πρόσφυγες, οι Αρειανοί ρε παιδάκι μου τι είναι;" Βέβαια είσαι στη Ζάκυνθο (να το χαίρεστε το νησί σας και να το φροντίζετε) αλλά ο Άρης δεν έχει καμιά σχέση με την προσφυγιά. Η Καλαμαριά, μάλιστα. Το γράφω άλλωστε. Γειά χαρά σου!

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΈΡΑ,μη μου στενοχωρήσαι.Εμείς ειμαστε παλιοί,από ασυλο καταβολή!!!!
Δεν ζω στη Θεσ/νίκη εδω και χρόνια λόγω επαγγέλματος.Μενω στο κέντρο της ΕΛΛΆΔΑΣ,Ο ΓΙΌς ΜΟΥ ΣΉΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ33 ΧΡΌΝΩΝ,ΣΤΑ 15 ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ,η νεαροί δεκαπεντάχρονοιτον αποκάλεσαν βούλγαρο.Την επόμενη φορά που θ'ανέβω κερνώ καφέ στο Βυζαντιο Πλ. ΑΓ.ΣΟΦΙΑ,ΕΚΤΌς ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ!!!!!!!!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@taspa, με χαρά μου, τέτοιους φόβους δεν έχουμε... όταν είναι να 'ρθεις στείλε ένα μέιλ