Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Τι έγινε χθες στη Φυλή…



Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, ο Σάντος έκανε λάθη (την αλλαγή του Μπακαγιόκο με τον Μπαλάφα δεν την κατάλαβα) όπως και την αντίδραση του παίκτη στην αλλαγή του, ο διαιτητής έκανε περίεργα σφυρίγματα, αλλά καταφέραμε μετά από πολύ καιρό να πάρουμε ένα παιγνίδι στις καθυστερήσεις. Ελπίζω ο Σάντος να κατανόησε ότι ο Λάκης δεν έχει να δώσει τίποτα (δυο φορές στο ένας με έναν τράκαρε στον αντίπαλό του) και ότι ο Κλάους αξίζει ευκαιρίες.
Όσον αφορά το κοράκι, πολύ εύκολα και πολύ νωρίς κιτρίνισε τα δύο σέντερ μπακ μας, πολύ περίεργα δεν είδε την πάσα με το χέρι στο γκολ του Θρασύβουλου ενώ είχε καθαρή θέα από τα τρία μέτρα, πολύ εύκολα έδωσε την δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Θρασύβουλου και με απίστευτο τρόπο απέβαλε τον Γκαρσία με δύο κίτρινες σε νεκρό χρόνο. Εγώ θα δεχθώ ότι η πρώτη ήταν σύμφωνη με το γράμμα του κανονισμού (αφού ήταν στο ημικύκλιο της σέντρας ενώ δεν έπρεπε), αλλά η δεύτερη; Τι έκανε δηλαδή; Άλλοι τραβάνε τα μαλλιά τους, άλλοι χτυπιούνται στο χόρτο, άλλοι γελάνε, αυτός δάγκασε τη φανέλα του! Αυτό δείχνει δυό πράγματα, ένα ότι η θεωρίες περί Γκαγκάτση είναι για γέλια και δύο ότι ο Γκαρσία όντως έχει μπεί στο στόχαστρο. Πάντως η πορεία της ομάδας δεν κάθεται καλά σε μερικούς. Μέχρι και ο γελοίος της ΝΕΤ που μετέδιδε το ΠΑΟ – Αστέρας, είπε ότι ο ΠΑΟ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ στη Φυλή!!! Άσε που στις αθλητικές τους ειδήσεις άρχισαν με τον τέταρτο και όχι με τον δεύτερο.
Πονάει ε; Εεεεεε;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον στην Τρίπολη δε θα παίξουν Γκαρσία και Βερόν,τουτέστιν απουσίες δύο βασικών. Περίεργο που δεν είδε το κοράκι την ασσιστ με το χέρι του Ρόκας και πιο περίεργη η αποβολή του Γκαρσία. Νομίζω ότι υποκρύπτεται σκοπιμότητα.Πολύ σωστά το sportnet σε αρχική ανάρτηση του έγραψε ότι ο παοκ νίκησε θρασύβουλο και δαλούκα. ΥΓ Αναμένω κριτική-με αγωνία- απο τον κ.Κωνσταντίνου(της αθλητικής κυριακής βεβαίως-βεβαίως).

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@ανώνυμε, και το περίεργο είναι οτι ο διαιτητής αυτός έχει δώσει δείγματα πολύ καλού διαιτητή...

Ανώνυμος είπε...

αδερφια ολοι οι διαιτητες ειναι καλοι ,απλα οταν το συστημα δινει εντολες πρεπει να υπακουσουν!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Για τον Γκαρσία πάντως, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ντιρεκτίβα

takola είπε...

Ο Μπακαγιόκο πώς αντέδρασε στην αλλαγή του; Εγώ είδα τον Σάντος να τον χαϊδεύει βγαίνοντας.

Τον Λάκη για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον αδικείς. Σύμφωνοι, τράκαρε πάλι δυο φορές, το συνηθίζει πλέον, αλλά γενικά προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα, βοήθησε τον Αραμπατζή, και το κυριότερο, εκτέλεσε πολύ ωραία όλα τα στημένα, που είναι και η δύναμή μας. Θεωρώ ότι και με Τρίπολη θα είναι βασικός. Στο κάτω-κάτω, ποιον έχουμε καλύτερο; (Με δεδομένες τις απουσίες).

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@takola, ο Σάντος τον χάϊδεψε αλλά αυτός μουρμούριζε... όσον αφορά τον Λάκη, φίλε μου η άποψή μου είναι οτι δεν έχει να δώσει τίποτα, οι φάσεις που τράκαρε ήταν μισό γκολ. Τέλος πάντων δεν θα το κάνουμε θέμα...

palalos είπε...

πραγματικα το παιχνιδι του σαββατου επιβεβαιωσε πολλες αληθειες για ολους και για ολα...

επιγραμματικα

Ζαγορακης : ετρεχε να αποφυλακισει τους κρατουμενους!

Σαντος : λαθος επιλογες παιχτων και αλλαγων ομως εχει ακομα το δικιο οτι δεν εχει το απαιτουμενο υλικο να κανει πρωταθλητισμο....
ο Λακης δεν μπορει πια, ο Σναουτσνερ δεν μπορει να παιζει μια απο την μια μια απο την αλλη, ο Κονσεισαο επισης (απο τους κορυφαιους) ο Κλαους μπορει να παιζει οχι μονο 5 λεπτα..ο Γκαρσια πρεπει να συζητηθει το παλικαρι μην αντιδρα οταν προκαλειται και πολλα αλλα...

το σημαντικοτερο ειναι οτι ο Δαλουκας ηταν σε εντεταλμενη υπηρεσια...ΔΕΝ ΘΕΛΩ να του βρω δικαιολογιες....


ο ΠΑΟΚ ΕΝΟΧΛΕΙ....

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

@παλαλέ, όλα σωστά. Εγώ πάντως αυτή τη διοίκηση και αυτόν τον προπονητή που μετέτρεψαν τον θλιβερό ΠΑΟΚ σε αυτό που είναι σήμερα και με προοπτικές βελτίωσης, τους συγχωρώ και τα ΟΠΟΙΑ λάθη ΝΟΜΙΖΩ οτι κάνουν.