Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Δυο λόγια για τον Πάμπλο...


Ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που πέρασε ποτέ από τον ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε και τυπικά την αποχώρησή του από την ομάδα με μια δήλωση δέκα λεπτών που διάβασε στους εκπροσώπους του Τύπου παρουσία αρκετών οπαδών. Είπε ο Πάμπλο μεταξύ άλλων «είμαι ΠΑΟΚ και δεν θέλω να κάνω κακό στον ΠΑΟΚ» Το «κακό» όμως έγινε Πάμπλο με ευθύνη και δική σου και μάλιστα σε δύο δόσεις πριν από ιδιαίτερα σημαντικούς αγώνες. «Δεν μου φέρθηκαν με σεβασμό, δεν ήταν ειλικρινείς». Ποιοι Πάμπλο; Γιατί άφησες να αιωρούνται υποψίες για όλους και γενικώς; «Ποτέ δεν απαίτησα να παίζω» είπε, αλλά λίγο αργότερα «δεν μου έδωσαν τη δυνατότητα να παίξω σε 5 συνεχόμενους αγώνες ώστε να διαπιστώσουν την κατάστασή μου κι αν δεν κάνω να μου το έλεγαν και να έφευγα» Πρώτον, όχι μόνο απαιτούσες να παίξεις αλλά ήθελες και 5 συνεχόμενους αγώνες, και δεύτερο, γιατί να φύγεις Πάμπλο; Δεν έχεις συμβόλαιο και υποχρεώσεις; Δεν μπορούσες να περιμένεις άλλους δυο μήνες, να τελειώσει η σεζόν και να διαπιστώσεις ποιες πραγματικά ήταν οι προθέσεις της ομάδας απέναντί σου; Τα υβριστικά συνθήματα των παρευρισκομένων εναντίον Δώνη και ΠΑΕ δεν είναι κακό για τον ΠΑΟΚ; Η εκστρατεία μερικών από το ξενοδοχείο στη Μεσήμβρια που είχε προπόνηση η ομάδα, ήταν για το καλό του ΠΑΟΚ; Πέρασες 5 χρόνια εδώ, διάστημα που δεν έζησες σε καμιά άλλη πόλη στην μεγάλη σου καριέρα, αγάπησες και αγαπήθηκες και θα ‘πρεπε να ξέρεις καλύτερα. Η ομάδα αναστατώθηκε δύο φορές μέσα σ’ ένα μήνα και κάποιοι φανατικοί δημιούργησαν καταστάσεις που ελπίζαμε πως ανήκαν στο παρελθόν, τότε που «ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο μ’ @ρχιδι@...». Στα ραδιόφωνα γίνεται χαμός από τους «εκπροσώπους» του λαού. «Ο Βρύζας δουλεύει για τον γαύρο, ο Τσιτσιακώφ να πάρει δρόμο μαζί με την φώκια, ο Σαββίδης θα χάσει που πάει κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, το γήπεδο θα είναι άδειο… και άλλα απειλητικά»
Κατά τα άλλα «ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ ΟΛΑ»
Εδώ το μέλλον όλης της χώρας είναι σκούρο, κι εγώ ασχολούμαι με παιγνιδάκια.  

7 σχόλια:

Tάσος,Θεσσαλονίκη είπε...

Πες τα Χρυσόστομε!

Ανώνυμος είπε...

I'm really impressed together with your writing skills and also with the format to your weblog. Is that this a paid theme or did you modify it your self? Either way stay up the nice quality writing, it is rare to see a nice weblog like this one these days..

my site how to get your ex girlfriend back

Ανώνυμος είπε...

I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this
website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz respond as I'm looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks

Feel free to surf to my web site; how to get your ex girlfriend back

Ανώνυμος είπε...

Greate post. Keep posting such kind of info on your page. Im
really impressed by your blog.
Hi there, You've performed a fantastic job. I will certainly digg it and individually suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from
this site.

Here is my website: cold sore remedies

Ανώνυμος είπε...

Hey there, You have done a fantastic job.
I will definitely digg it and personally suggest to my friends.
I'm sure they will be benefited from this site.

my site ... agoda coupon codes

Ανώνυμος είπε...

Hello there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my apple iphone. I'm trying
to find a theme or plugin that might be able to correct this problem.
If you have any recommendations, please share. Thank you!


Feel free to visit my web site - cold sore cure

Panagiotis είπε...

Ανώνυμος,
why don't you go ef yourself, it'll help cure the cold sore that you've got up your ass. It'll do a fantastic job.

Γιάννη, έχεις πιάσει και ρομποτάκια βλέπω.