Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ο αλήτης είναι ακόμα έξω!

Με το θράσος που έχουν οι ισχυροί ή όσοι έχουν ισχυρούς προστάτες ή όσοι κινούνται σε χώρο που όλοι είναι διεφθαρμένοι κι έτσι αισθάνονται ασφαλείς μιας και "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει", ισχυρίστηκε και επέμενε οτι αγνοεί την τύχη του εγγράφου (CD). "Το παρέδωσα στην γραμματεία μου για φύλαξη" είπε ο αληταράς στην επιτροπή της Βουλής, αρνούμενος να προσθέσει οτιδήποτε άλλο. 
Και στη χώρα που διαλύσανε είναι φυσικό να κυκλοφορεί ελεύθερος κι αυτός και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που τον διαδέχθηκε στο υπουργείο οικονομίας και που το "έθαψε" για ενάμιση χρόνο.
Ένας άλλος της αλητοπαρέας πληρώνεται σαν βουλευτής αλλά απουσιάζει στις ΗΠΑ και διδάσκει στο Χάρβαρτ πληρωνόμενος κι από εκεί.
...

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δηλαδή κατηγορεί μία υπάλληλο, στην οποία κανονικά πρέπει πια να ασκηθεί ποινική δίωξη για εθνικούς λόγους κλπ απλά και μόνο γιατί δεν έχει πολιτικό σθένος να παραδεχτεί μία απλή αλήθεια...

Panagiotis είπε...

Μήπως το έβαλε στον κ.... του? Η μάλλον εκεί πρέπει να το το βάλουν?