Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μπουτάρη…

Οριστικά και αμετάκλητα για μένα είσαι καραγκιόζης που παριστάνει τον δήμαρχο.
Ένας ανόητος που σαν τον προηγούμενο νοιάζεται μόνο για το τάχα, για το θεαθήναι, για την βιτρίνα. Ένας υπερφίαλος που νομίζει πως η πόλη αλλάζει επειδή αυτός κυκλοφορεί χωρίς γραβάτα και με τζην. Πού νομίζει ότι έχει υποχρέωση μόνο στους κατοίκους της περιοχής στην οποία κινείται, κατοικεί και περνάει τη μέρα του. Όλη η υπόλοιπη πόλη έχει πήξει στα σκουπίδια επειδή, λέει, δεν υπάρχουν απορριμματοφόρα. Υπάρχουν όμως για Όλγας, Τσιμισκή, Κορομηλά! Θυμάσαι να σε παρακάλεσα ή να σ’ έπιασα απ’ τον λαιμό για να γίνεις δήμαρχος; Εσύ δεν έβαλες λυτούς και δεμένους προκειμένου να πάρεις το χρίσμα για να «ρίξεις» το κατεστημένο που κρατούσε την πόλη σε επαρχιακό επίπεδο;
Κοίτα τώρα να μου απαντήσεις με καμιά από τις ευφυείς παπαριές σου του είδους «πάνε να ζήσεις στο Λονδίνο» ή «πάρε καμιά δραμαμίνη»
ΑΧΡΗΣΤΕ!

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως για τα σκουπίδια δεν έκανε τίποτα, όπως και για το περιβάλλον ή την επιχειρηματικότητα... Πού έκανε, αλήθεια;

Swell είπε...

Mα τί περίμενες κι εσύ από έναν άνθρωπο που επέλεξε για Δήμαρχο ο Κουβέλης;