Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χαίρε θράσος απύθμενο!

Βγαίνει στον ΑΝΤ1 ο αναίσθητος, υπερφίαλος και φανατικός εχθρός των μισθωτών και συνταξιούχων και ισχυρίζεται με το θράσος που τον διακρίνει ότι αυτός και οι πολιτικοί γενικότερα, κουβαλούν στους ώμους τους ένα βουνό ευθυνών σε αντίθεση με τους πολίτες που δεν κουβαλούν ούτε έναν κόκκο άμμου!
Σας δίνω λίγο χρόνο να ξεθυμάνετε και συνεχίζω.
Αφού μιλάει συνεχώς για τα βάσανα της θέσης του και τις άοκνες προσπάθειες να σώσει την πατρίδα (αγαπημένη του έκφραση τώρα τελευταία) μη παραλείποντας να επαναλαμβάνει τις φοβερές καταστάσεις που θα βιώσουμε σε περίπτωση που δεν του επιτρέψουμε να επιτύχει στην αποστολή του, αναγνωρίζει ότι και το κόμμα του ευθύνεται για την κατάντια (δικός του χαρακτηρισμός) της χώρας προσθέτωντας ότι η ευθύνη είναι συνολική και περιλαμβάνει και τα κόμματα της Αριστεράς αλλά και την συμπεριφορά των πολιτών, ασπαζόμενος ευθέως την χυδαία ρήση «μαζί τα φάγαμε». Απαντώντας στο σχόλιο του Παπαδάκη ότι οι πολιτικοί παίρνουν δύο (τουλάχιστον) συντάξεις απάντησε χαριτωμένα «εγώ δεν παίρνω καμία σύνταξη, είμαι ακόμα νέος» και συμπλήρωσε ότι το θέμα των βουλευτικών συντάξεων θα το δεί.
Να μην σας κουράζω, στο τέλος ξεπέρασε σε ειρωνία και σαρκασμό και τον ίδιο του τον εαυτό. Του λέει ο Παπαδάκης ότι όλα αυτά τα σκληρά μέτρα παίρνονται για να μην (κατά παλαιότερη δήλωσή του) γίνουμε Εσθονία, αλλά τελικά γίναμε.
Γελώντας, σχεδόν καγχάζοντας, απάντησε «Ω, όχι δεν γίναμε, έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε».

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είδα το στιγμιότυπο και μιλάμε τρελάθηκα με την αναισθησία του. Δηλαδή μέτρο σύγκρισης είναι η Εσθονία και η Βουλγαρία με την Ινδία;

Swell είπε...

Παχύδερμο, σε άνθρωπο, και ευαίσθητο είναι ασύμβατα πράγματα...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Φέτος θα μας έρθεις;

zoyzoy είπε...

Ασε το είδα το παχύδερμο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και άλλαξα κανάλι για να μην την πληρώσει η συσκευή.

Αυτό που με τρέλανε τελείως ήταν ότι σε καμία ερώτηση του Παπαδάκη δεν απαντούσε ευθέως και πάνω στην ερώτηση αλλά πλαγίως και γενικώς.!

Καλό βράδυ!