Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια Πολλά...


Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια σε κάθε ευκαιρία σε κάθε γιορτή.
Χρόνια Πολλά λοιπόν, μια ευχή που τουλάχιστον ποτίζει την ελπίδα πως το μέλλον θα 'ναι καλλίτερο και θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη.
Χρόνια Πολλά, σ’ εκείνους που υποφέρουν, σ’ εκείνους που αγωνίζονται, που τίμια προσπαθούν, σ’ εκείνους που δεν αισθάνονται ανώτεροι, σ’ εκείνους που είναι πολλά αυτά που τους λείπουν. Χρόνια Πολλά σε όσους είναι άνεργοι, σε όσους απεργούν, σε όσους είναι μόνοι, σε όσους φοβούνται, σε όσους ελπίζουν, σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι, στους απειλούμενους, στους αρρώστους.
Σε όσους είναι άνθρωποι και γιορτάζουν την ανθρωπιά τους. Σε όσους δεν φωνάζουν «εγώ γιορτάζω».

8 σχόλια:

tzonakos είπε...

Χρόνια Πολλά με πολλή ανθρώπινη ζεστασιά κι ελπίδα. Να 'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους". "τεχνοκράτες" "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!

ακυβέρνητος είπε...

Χρόνια πολλά και καλά.

Swell είπε...

Χρόνια καλά και πολλά σε σένα και τον ΠΑΟΚ!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Χρόνια Πολλά, δυναμικά, δημιουργικά και κριτικά.

Ανώνυμος είπε...

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!

zoyzoy είπε...

Χρονια Πολλά με υγεία. ελπίδα και κουράγιο για ν'αντέχουμε!

Και φιλιά θαλασσινά!

Ανώνυμος είπε...

«Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
(Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944)