Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο δικός μας Πέτζα


Όταν ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ 17χρονο παιδί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την πορεία του, ιδιαίτερα και μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, ο ένας μάλιστα σοβαρότατος, διπλό κάταγμα κνήμης περόνης, έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι τελείωσε αθλητικά πριν καλά καλά αρχίσει. Όμως η μετέπειτα πορεία του ήταν αλματώδης. Παρά το ότι το πρώτο του επίσημο σουτ ήταν αιρμπολ, στη συνέχεια φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με διάφορους τρόπους με πιο αγαπημένο τα τρίποντα σουτ. Ένα τέτοιο θα θυμούνται όσοι τον παρακολούθησαν, το τελευταίο σουτ μέσα στο ΣΕΦ απέναντι στον ΟΣΦΠ, ένα τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα που έκανε το 55-58. Η μπάλα έφυγε από το χέρι του κι ενώ ακόμα ήταν στον αέρα, ο Μπέρι κάτω από το καλάθι πανηγύριζε με υψωμένη γροθιά. Το παιδί έφυγε για το ΝΒΑ στο οποίο διέπρεψε, και χθες έχοντας αντιληφθεί ότι η παραπέρα συμμετοχή του δεν θα ήταν αντάξια του ονόματος που είχε κάνει, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση. Το αν θα κλείσει την λαμπρή του καριέρα παίζοντας στην ομάδα που τον ανέδειξε είναι θέμα δικό του.

Εγώ τον ευχαριστώ για το μπάσκετ που μας πρόσφερε.

1 σχόλιο:

palalos είπε...

Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, ευτυχώς για το άθλημα και τον ίδιο , έπαιξε πολύ λίγο σε εμάς, αλλά αρκετό για να δείξει ότι είναι κλάσεις μπροστά!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον βρώμικο πόλεμο που είχαμε τότε από τον καθηγητή της αλητείας και βουλευτή ιωαννίδη, από τον γαύρο , από τα σκουλήκια, από τον πανιώνιο κι όλας, προκειμένου να μην αποκτήσει δικαίωμα να αγωνίζεται σαν έλληνας στην ομάδα μας...

εύχομαι για εμάς να ασχοληθεί με την ομάδα μας με κάποιο τρόπο, εύχομαι για τον ίδιο να μείνει για πάντα στην Θεσσαλονίκη και να μην ασχοληθεί με τίποτα που να έχει σχέση με το άθλημα!!!!!!