Επομένως μη κατηγορούμε άδικα τον ΓΑΠ, ντιρεκτίβες ακολουθεί ο άνθρωπος κι όπως πάντα πρόθυμος και χωρίς να υπολογίζει πολιτικά κόστη και τέτοιες αηδίες.
Ο εχθρός πρέπει να υπάρχει και να κατονομαζεται, κάθε φορά και διαφορετικός ανάλογα με τη σημασία του.
Εννοείται ότι ο ΓΑΠ ακολουθεί εντολές. Ένα ανθελληνικό πιόνι είναι. Πιστεύεις ότι έχει την ικανότητα να κυβερνήσει;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίσαι καλά; ;-)
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχει δεν έχει ικανότητα (την απάντηση την ξέρουμε, απλά πρέπει ν' αρχίσω την πρόταση κάπως) αφού είμαστε στο ΔΝΤ θα μας χορέψουν όπως θέλουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι γι' αυτό συνεχίζω να λέω ότι είχε ο ΓΑΠ την χρυσή ευκαιρία, πριν το ΔΝΤ, να κηρύξει πτώχευση αλλά δεν το έκανε, για να μας πηδάει το ΔΝΤ για τα επόμενα 500 χρόνια, στην κυριολεξία. Θα υποφέραμε καμιά 10αριά χρονάκια με την πτώχευση (ίσως και λιγότερα) αλλά θα ελέγχαμε την κατάσταση. Τώρα χοροπηδάμε στο ρυθμό που μας παίζουν.
Καλά αφού οι Ρώσοι και οι Κινέζοι μας πρόσφεραν δάνειο με καλύτερους όρους γιατί δεν το πήρε απ' αυτούς?
Είδες, ξέχασα να πω αυτό που ήθελα. Το public sector unions δεν εννοεί τους δημόσιους υπάλληλους αλλά τα συνδικάτα των δημοσίων υπαλλήλων.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤώρα μεταξύ μας, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, πόσους δημόσιους υπάλληλους έχετε δει που αξίζει η δουλειά που κάνουν? Οι περισότεροι (δυστυχώς) δεν παράγουν έργο ανάλογο με τα λεφτά που παίρνουν. Και γι' αυτό πιστεύω φταίει το ότι δεν μπορούν να τους σχολάσουν με τίποτα.
@Παναγιώτη, όσον αφορά τα δάνεια, η απορία απαντάται από την συνέχεια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσον αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους, εν τάξει τα συνδικάτα των δημ. υπαλλήλων τους εκπροσωπούν. Για την αποδοτικότητα, και τον ιδιωτικό αν τον αφήσεις χωρίς έλεγχο το ίδιο θα ισχύει. Είναι η παντελής έλλειψη οργάνωσης του κράτους που ευθύνεται για όλα τα στραβά.
(νομίζω...)
Σωστή επιλογή ανάρτησης. Η επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους, αν και δεν είναι πρωτοφανής, είναι παγκόσμια. όλα σε λίγο θα δοθούν σε ιδιώτες...
ΑπάντησηΔιαγραφή