Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Διάλυση! Προλάβετε, όλα κάτω του κόστους!

Διαλύουν ότι άφησαν οι προηγούμενοι αδιάλυτο. Εκείνοι που πουλούσαν κάθε μέρα και κάτι άλλο προκειμένου να "μειωθεί το χρέος", να "κλείσει η ψαλίδα", να "συνέλθει η οικονομία", (και άλλες παπαριές), πωλήσεις που δεν στάθηκαν ικανές να ξεπεράσουν την ανικανότητά και λαμογιά τους και η χώρα συνέχισε να βυθίζεται λόγω της εγκληματικής διαχείρισης.
Παράδειγμα χαρακτηριστικό το σύστημα «TETRA» το οποίο ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ για 10 χρόνια έναντι 130 εκατ. και λίγους μήνες αργότερα οι Σουηδοί μας το ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ για 12 εκατ.
Τώρα το έργο το συνεχίζουν οι σωτήρες. ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΑΣ! ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!
Μια τεράστια ακίνητη περιουσία του δημοσίου 300 δις παραμένει ανεκμετάλλευτη (τώρα πιά υποθηκευμένη στους δανειστές) και πωλούνται ακόμα και εταιρείες κοινωφελούς χαρακτήρα όπως ο ΟΣΕ και το νερό της Θεσσαλονίκης. Προίκα της γυναίκας τους ή κληρονομιά του παππού τους αν ήταν κομμάτια να γίνουν.
Αλλά δεν είναι.
Είναι δικά μας, κι όμως κανείς δεν αντιδρά όπως θα αντιδρούσε αν ένας κλέφτης έμπαινε στο σπίτι του.

1 σχόλιο:

ange-ta είπε...

Αυτη η Κυβέρνηση πρέπει να φύγει, πριν είναι πολύ αργά!