Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Διαβάστε τί έγραψε πάλι ο κατάπτυστος τρισάθλ"ΙΟΣ" πράκτορας

Ο τρισάθλ"ΙΟΣ" πράκτορας συναγωνίζεται σε χολή και ανθελληνικούς όσο και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, τα δημοσιεύματα των εφημερίδων των Σκοπίων. Το Σάββατο 5/4 γράφει μεταξύ άλλων:
"Απέναντι στο "κρατίδιο" η Ελάδα παρουσιάζεται αλαζονική, αυταρχική, υποτιμητική. Και ανά πάσα στιγμή κραδαίνει τον εκβιασμό του οικονομικού αποκλεισμού που άλλωστε τον έχει εφαρμόσει στο παρελθόν με το γνωστό εμπάργκο...." και συνεχίζει παρακάτω:
"Η Ελλάδα είναι η "βαλκανική υπερδύναμη" το περιφερειακό ιμπεριαλιστικό κράτος που έχει κατακτήσει μεγάλο μέρος της αγοράς της ΠΓΔΜ, ενώ το ελληνικό κεφάλαιο ελέγχει τους σημαντικότερους τομείς της χώρας (πετρέλειο, τηλεπικοινωνίες, τράπεζες)"
"Κι αν δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις ΗΠΑ, ας αναθεωρήσουμε τουλάχιστον την βαλκανική μας υπεροψία. Γιατί το χειρότερο που θα μπορούσαμε να "πετύχουμε" με την εθνικιστική μας αναδίπλωση....."
Ορίστε λοιπόν, μάθατε οτι η Ελλάδα είναι αλαζών, αυταρχική, υποτιμητική, "βαλκανική υπερδύναμη" ιμπεριαλιστικό κράτος, εκβιάζει με εμπάργκο (μια φορά το κάναμε και στη συνέχεια τους βοηθήσαμε με πολλά μύρια ευρώ) κατακτήσαμε την αγορά τους (με το ζόρι;) και ελέγχουμε αυτά που έβγαλαν αυτοί σε διαγωνισμό και τα κερδίσαμε εμείς, και βεβαίως οτι είμαστε εθνικιστές.
Γεια σου ρε Ελευθεροτυπία με τους αστεΙΟΥΣ σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: