Είχα γράψει σχετικά και το 2009 και το 2010, γράφω και τώρα.
Είμαι λάτρης των παραδόσεων, τις υποστηρίζω σαν ένα από τα συστατικά της ράτσας μας. Λένε πως ήθη, έθιμα, γλώσσα και θρησκεία, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν ένα έθνος.
Μία λαγάνα δεν είναι τίποτε περισσότερο από κοινό ψωμί σε διαφορετικό σχήμα και με λίγο περισσότερο σουσάμι. Οι αρτοποιοί όμως διαθέτουν το παραδοσιακό αυτό προϊόν σε ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ τιμή από το ίδιο καθημερινό ψωμί. Σήμερα ρώτησα το φούρναρη της γειτονιάς μου πόσο θα έχει η λαγάνα και μου απάντησε 2 €!!!
Και βέβαια, μόνο κατ’ όψη είναι ίδια η σημερινή λαγάνα με αυτήν που απαιτεί η παράδοση. Είναι ένα αρπακολατζίδικο παρασκεύασμα σε τιμή ντελικατέσεν. Αφήστε την λοιπόν στα ράφια και ίσως του χρόνου την αγοράσετε στην τιμή που πρέπει.
Και βέβαια, μόνο κατ’ όψη είναι ίδια η σημερινή λαγάνα με αυτήν που απαιτεί η παράδοση. Είναι ένα αρπακολατζίδικο παρασκεύασμα σε τιμή ντελικατέσεν. Αφήστε την λοιπόν στα ράφια και ίσως του χρόνου την αγοράσετε στην τιμή που πρέπει.
Ας κάνουμε μια αρχή…
Εγώ λέω να φτιάξω μόνη αν πετύχει θα σας δώσω συνταγή:))
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή απόκρια και καλά Κούλουμα
με θαλασσινά:))
Σωστή ιδέα Zoyzoy!
ΑπάντησηΔιαγραφήκανεις τεραστιο λαθος.δεν ειναι απλα ενα ψωμι.εχει περισσοτερη διαδικασια κ περισσοτερα υλικα...
ΑπάντησηΔιαγραφή