Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το «μπασκετάκι» σας περιμένει…

Η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου, αυτό το «παραμελημένο» παιδί της οικογένειας του ΠΑΟΚ, δίνει την Κυριακή έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Έναν αγώνα όχι για τη σωτηρία του, όχι για την αποφυγή κάποιου υποβιβασμού, αλλά έναν αγώνα που με νίκη απέναντι στο Μαρούσι θα καπαρώσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα δώσει πλεονέκτημα έδρας στα play off.
Και θα πεί κάποιος, «είναι επιτυχία για τον ΠΑΟΚ η τρίτη θέση;»
Για όποιον θυμάται προηγούμενες δεκαετίες, όχι δεν είναι!
Για το σήμερα όμως, ΕΙΝΑΙ.
Για μια ομάδα που «φυτοζωεί» πού όλοι μαζί οι παίκτες της κοστίζουν το 1/4 απ’ όσο ένας Διαμαντίδης ή ένας Σπανούλης, η τρίτη θέση και η δυνατότητα συμμετοχής στην επόμενη Ευρωλίγκα, είναι επιτυχία, είναι ένας βατήρας που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην προσπάθεια που κάνουν (κάτω από δύσκολες συνθήκες) οι άνθρωποι που ανέλαβαν να ξαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο της δόξας, στο δρόμο της Γενεύης και της Τεργέστης, ακόμα και της Ναντ, που φούσκωσαν τα στήθη σας και βούρκωσαν τα μάτια σας. Το κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ (παλατάκι και PAOK Sports Arena δεν μου αρέσουν) σας περιμένει την Κυριακή να βοηθήσετε την ομάδα να νικήσει. Να βοηθήσετε όμως, όχι να την φρενάρετε, όχι όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό και κόστισαν 4 αγώνες με κλειστές πόρτες, 4 αγώνες χωρίς έσοδα. Όσοι δεν μπορούν να βοηθήσουν παρά μόνο με ρίψεις αντικειμένων και διακοπές, όσοι δεν μπορούν να μην ζημιώσουν την προσπάθεια της ομάδας ας κάτσουν σπίτι τους. Οι άλλοι ας είστε εκεί. Οι παίκτες, ο προπονητής η διοίκηση της ΚΑΕ και όσοι φροντίζουν την ομάδα, αξίζουν την συμπαράστασή σας και σας περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: