Αυτό δεν είναι ένα blog που ψάχνει την επισκεψιμότητα. Είναι ένα προσωπικό σημειωματάριο, ένας τρόπος να ξεφορτώνομαι τους θυμούς μου και να μοιράζομαι τις χαρές μου. Είναι καλύτερο από το να μουρμουρίζω ή να γελάω μόνος μου.
Εδώ όλο και κάποιος ακούει…


Μην ξεχνάτε...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Εθνικά θέματα (χωρίς εισαγωγικά ρεεεε) και αντεθνικοί ιοί




Ελευθεροτυπία και πάλι (η κυριακάτικη)


Ο "ιός" αναλώνει τις σελίδες του σε εμφανώς διατεταγμένη επίθεση εναντίον των Αναστασιάδη - Τριανταφυλλόπουλου (αυτό μ' αφήνει αδιάφορο, δεν πανε να βγάλουνε τα μάτια τους) και κάνει κριτική σε προηγούμενα δημοσιεύματά της εφημερίδας τους. Τους κατηγορεί λοιπόν, ανάμεσα στ' άλλα, οτι πήραν ακροδεξιές θέσεις στα λεγόμενα "εθνικά θέματα" (τα εισαγωγικά είναι του ιού) με δημοσιεύματα "πούλησαν και οι δύο την Μακεδονία", ή "κομμάτι κομμάτι πουλάνε την Μακεδονία. Καραμανλής και Μπακογιάννη χαρίζουν το όνομα".

Πρώτα πρώτα ρε λεβέντες, (ο ιός δεν είναι ένας, είναι ομάδα) όταν λέτε λεγόμενα, θεωρείτε οτι δεν είναι, τα δε εισαγωγικά στα "εθνικά θέματα" υποδηλώνουν οτι ο χαρακτηρισμός είναι άλλων και όχι δικός σας, κοντολογίς οτι εσείς δεν τον αποδέχεστε. Επειδή η δημοκρατία ξεχειλίζει απ' τα μπατζάκια σας θα σας πω μόνο ένα. Έπρεπε να ζούσατε στην αρχαία Αθήνα και να λέγατε κάτι τέτοια στην Αγορά. Στην αυλή του Δαρείου θα καταλήγατε όπως κι άλλοι οπωσδήποτε αξιολογότεροι πρίν από εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: